DVD speler kopen

Diverse DVD spelers, zoals lenco, LG DVD, Muse , Kruger&matz

Soundbar kopen

Alle Soundbars

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Hierboven waren enkele DVD spelers 

Complete assortiment DVD speler!

Hier op deze website kunt u van allerlei verschillende DVD spelers vinden.

Soundbar kopen

DVD spelers te koop

Veelgestelde vragen over DVD spelers

DVD speler vraag:

1.Kan ik krassen op een DVD zelf repareren?

Krassen zorgen ervoor dat de laser de schijf niet goed meer kan lezen. Als de krassen niet te erg zijn, kunnen deze soms zelf gerepareerd worden door de schijf te poetsen met een licht schurend middel. Idealiter wordt een professioneel schurend poetsmiddel gebruikt, maar het is ook mogelijk om gewone tandpasta te gebruiken. Na het poetsen moet de schijf goed worden afgespoeld en drogen. Er zijn ook gespecialiseerde zaken die dit kunnen doen.

DVD speler vraag:

2.Waarom kan ik geen dvd’s afspelen op Windows 10?

Microsoft heeft de ingebouwde ondersteuning voor het afspelen van video-dvd’s in Windows 10 verwijderd. Daarom is het afspelen van dvd’s lastiger op Windows 10 dan op eerdere versies. … We raden u dus aan om VLC-speler te gebruiken, een gratis speler van derden met geïntegreerde dvd-ondersteuning. Open VLC media player, klik op Media en selecteer Schijf openen.

DVD speler vraag:

3.Hoe krijg ik Windows 10 zover dat ik mijn dvd-station herken?

Start op naar het Windows 10-bureaublad en start Apparaatbeheer door op Windows-toets + X te drukken en op Apparaatbeheer te klikken. Vouw dvd-/cd-rom-stations uit, klik met de rechtermuisknop op het vermelde optische station en klik vervolgens op Verwijderen. Sluit Apparaatbeheer af en start de computer opnieuw op. Windows 10 detecteert het station en installeert het vervolgens opnieuw.

Soundbars vraag:

4.Waarom leest de cd niet?

Als de cd-rom in de veilige modus werkt, maar niet in normale Windows, veroorzaakt een actief programma het probleem of zijn de stuurprogramma’s beschadigd. Open Apparaatbeheer, markeer en verwijder de cd-rom door op de delete-toets te drukken. Nadat u de cd-rom hebt verwijderd, start u de computer opnieuw op. Windows moet dan de cd-rom detecteren en opnieuw installeren.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.