Speakers-subs kopen

Diverse speakers & subs. Subs van Harman, bluesound en sonos. Speakers van Sonos, JBL, harman, bluesound,bose en sony.

 

Hierboven waren enkele speakers&subs

Complete assortiment speakers&subs!

Op deze pagina kunt u gerust een kijkje nemen naar welke speakers en of sub het beste past bij u thuis.

Soundbar kopen

Speakers&subs te koop

Veelgestelde vragen over speakers&subs

Speaker vraag:

1. Aangedreven (actieve) of niet-aangedreven (passieve) luidsprekers?

Active Speakers zijn een ‘alles-in-één’ oplossing omdat ze een versterker in de luidsprekerkast hebben ingebouwd, zoals onze Orion speaker. Dit is perfect als u een draagbare oplossing nodig heeft of geen ruimte heeft om een versterker te dragen. Het plaatsen van de versterker is een compromis en bevalt niet iedereen, maar het is handig en geladen met functies zoals Bluetooth-connectiviteit.

Passieve luidsprekers zijn ontworpen om een versterker op hen aan te sluiten. Het ontwerp van de luidspreker komt niet in het gedrang, dus de prestaties zijn vaak superieur. Met deze oplossing heb je volledige controle over de toon omdat je de subbas en het midden/ topbereik onafhankelijk kunt versterken. Over het algemeen is het veel gemakkelijker om luidsprekers toe te voegen aan een passief systeem en wordt betrouwbaarheid als beter beschouwd.

Speaker vraag:

2. Hoeveel stroom heb ik nodig?

Livemuziek – Een rockband die in een middelgrote club speelt, heeft minimaal ongeveer 1.500 watt totaal vermogen nodig, terwijl een pop- of jazzgroep tussen de 250-750 watt nodig heeft. Voor eenvoudige volksmuziek op dezelfde locatie kan die eis oplopen tot slechts 60 watt.

Opgenomen muziek – Drum en bas of reggae zoals veel bas, dus 2.000 watt subwoofers per 1.000 mid / top is prima voor maximaal 1000 mensen binnen, maar als je naar buiten gaat, heb je dit twee keer nodig omdat het geluid (vooral de bas) geen muren heeft om het vast te houden.

Sub vraag:

Wat doet een subwoofer?

Hoewel u de bas van uw boekenplank of vloerstaande luidsprekers kunt horen, kunt u met een subwoofer het geluid voelen. Luisteren naar baszware muziek zoals hiphop of EDM of het kijken naar een full-throttle actie flick zonder subwoofer laat veel te wensen over.

Sub vraag:

Wat is het verschil tussen een luidspreker en een subwoofer?

Een luidspreker verwijst naar een elektro-akoestische transducer. Het zet een elektrisch signaal om in geluid. … Hoewel subwoofers worden gebruikt voor het laagste deel van het audiospectrum en perfect zijn voor basgeluiden, is er geen dergelijke beperking met luidsprekers en leveren ze hoge frequenties, zoals het midden- en hoge tonenbereik, tot in de perfectie.